Vi vil være bedst til det vi laver..

Jeg har igennem de sidste snart 30 år beskæftiget mig med servicebranchen, mit motto har altid været, "kvalitet til den rigtige pris"

og dette er stadig mit motto, vi har gennem årene udført stadig flere og flere opgaver i branchen og vi har altid løst dem på den rigtige måde, gennem uddannelse og erfaring, de senere år har vi målrettet vores services så de har været miljørigtige og bæredygtige med fokus på allergi rigtige produkter.

Excellence og Professionalisme
Vi er i dag en af de mindre virksomheder i Danmark med flest services på programmet indenfor servicesektoren, vi kan det samme som de multinationale virksomheder, her er bare bevaret det personlige, dette mener vi er kernen i et godt samarbejde, vi har bla. udført rengøring på 250.000 m2 på få dage for Dansk Røde Kors, så de var klar til at modtage flygtninge fra ex Jugoslavien, og udført hovedrengøring på sygehuse køkkener i region Sjælland, og udover det laver vi også mange opgaver på Danmarks længste erhvervs bygning CPH Business Park. Vores kunder tæller bl.a: Greve Kommune, Louis Nielsen A/S, Specsavers A/S, Conaxess Trade A/S., TTI Techtronic Industries A/S, Misofilm A/S, CPH Business Park, Dansk røde kors.

 

thumbnail_IMG_3507_edited.jpg
Forsikret ..... og garanteret
Vi er en miljø bevidst virksomhed, vi har bla. installeret BWT rentvansanlæg i vores biler, desuden har vi specialiseret os i astma- & allergivenlig rengøring som vi stadig den dag i dag er specialister i at udføre. i den forbindelse garantere vi for at allergi ramte personer vil få en bedre hverdag i jeres virksomhed.
Kontakt os meget gerne for en uforpligtende snak.
 
Med venlig hilsen
Kim Ellegaard