Facility management der skaber værdi for din virksomhed..

Facility Management handler ikke længere blot om omkostningsreduktion, men derimod om at skabe værdi for din virksomhed. Omdrejningspunktet er for Facility Management er som en ledelsesdisciplin, der koordinerer og styrer de fysiske, teknologiske og servicemæssige faciliteter for at understøtte virksomhedens primære arbejdsprocesser - kort sagt vi kan tilbyde at tage os af alt andet så i kun skal tænke på jeres kerneområder - der hvor i tjener penge..

Vi hjælper jer med at optimerer jeres virksomheds infrastruktur fra drift og vedligehold af bygninger og tekniske installationer til servicerelaterede ydelser, såsom rengøring, vinduespolering, oprydning, flytning af inventar, pasning af reception, levering af kaffe, vand etc.

Flere organisationer arbejder professionelt med Facility Management og in- eller outsourcer afhængig af situationen. Kort sagt dækker begrebet over de funktioner, som understøtter en organisations kerneforretning.  "Facility Management´s 5 finger plan" som er de 5 delfunktioner som typisk udgør en større Facility Management organisation. De 5 arbejdsområder er: investering og strategi, administration, space management, drift og vedligehold, service management.

Eksempler på Facility Management-services vi tilbyder er bl.a. rengøring, reception, køkken, logistik, posthåndtering, grøn pleje, bygningsvedligehold levering af diverse ting til jeres virksomhed, udbedring af diver håndværksopgaver eller bestilling af håndværkere etc.

En retning inden for Facilities Management er bl.a. Total Infrastruktur og Facilities Management (TIFM).